fbpx

Vertikalni plastični rezervoari

Vertikalni plastični rezervoari su najčešći oblik rezervoara. Postavljaju se nadzemno, isključivo na ravnoj površinu, a odlikuje ih fleksibilnost i lakoća pristupa.

Vertikalni plastični rezervoari su laki za montažu, postavljanje i premeštanje sa jednog mesta na drugo. Izuzetno su otporni na udarce i pritiske.

Ovi rezervoari ili kako se još nazivaju plastične cisterne, predstavljaju vrstu tankova za skladištenje i prevoz tečnosti i žitarica.

Vertikalni rezervoari najčešće se koriste u industriji za skladištenje opasnih i agresivnih tečnosti (različite vrste hemikalija i kiselina). Takođe se koriste za skladištenje pijaće i tehničke vode, odnosno kao rezervoari za vodu, nafte, biodizela, lož ulja kao i drugih vrsta tečnosti.

Cena vertikalni plastični rezervoara zavisi od dosta faktora, pre svega zapremine, željenih priključaka… zbog toga nismo u mogućnosti da istaknemo cene na sajtu. Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 064 474 032 6 i 064 836 859 4 kako bi nam tačno rekli šta želite, a mi Vama ponudili najbolje rešenje. Hvala na razumevanju!

Podeli sa prijateljima
POZOVITE NAS