fbpx

Kako izračunati veličinu septičke jame koja je potrebna za Vaše domaćinstvo?

Po Evropskim standardima prosečna potrošnja vode je oko 150l po članu domaćinstva, što je za četvoročlano domaćinstvo neophodna septička jama to jest vertikalni ukopni rezervoar za skladištenje otpadnih voda kapaciteta oko 6000litara, ukoliko se odlučite za veću septičku jamu tj rezervoar nećete siguno pogrešiti.

Plastična septička jama
Plastična septička jama

Za svakog narednog člana trebate dodati oko minimum 1000 litara. U mnogim Evropskim zemljama je propisana minimalna veličina septičke jame od 10 metara kubnih, ali sve to zavisi od standard određene zemlje.

Naši plastični rezervoari za otpadne vode se mogu nadograditi standardnim ili ne standardnim priključcima kao što su: ventili, pokazivači nivoa, priključci sa spoljašnjim ili unutrašnjim navojem, revizioni otvori, odgušci i ostalo.

Cene naših proizvoda zavise od dosta faktora, pre svega zapremine, željenih priključaka… zbog toga nismo u mogućnosti da istaknemo cene na sajtu. Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 064 474 032 6 i 064 836 859 4 kako bi nam tačno rekli šta želite, a mi Vama ponudili najbolje rešenje. Hvala na razumevanju!

Podeli sa prijateljima
POZOVITE NAS