fbpx

Burići za splavove

Burići za splavove proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog namotavanja i ekstruzionim zavarivanjem. PEHD poseduju odlične mehaničke karakteristike, visoku otpornost na lomljenje, a pre svega ekološku prihvatljivost.

Plastični burići su idealno rešenje za nove plovne objekte ili kao zamena za dotrajalu metalnu burad.

Burići su izrađeni od PEHD, postojani na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje. U odnosu na metalne buriće, plastični burići su u potpunosti otporni na uticaj slane i slatke vode i ne zahtevaju antikorozivnu zaštitu ili remont.

Burići za splavove poseduju pregradne komore ili mogu biti ispunjeni polistirenskom penom, koja će zadržati ili usporiti prodor vode, usled mehaničnog oštećenja. Možemo da ugradimo i plastične držače na burad na koje se može pričvrstiti metalna konstrukcija i sl.

Možda Vas zanima
plasticne ventilacione cevi osecina black plastic

Ventilacione cevi

Cevi za ventilaciju mogu biti željenih dužina, a u većini slučajeva se izrađuju u dužinama od 3m i 6m. Spajaju se sa prirubničkim spojevima (flanšnama).

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni camci osecina black plastic

PLastični čamci

Naši plastični čamci čak i preko zime kada se ne koriste potpuno su bezbedni i na otvorenom prostoru, i ako nisu pokriveni, otporni su na sunčeve zrake i na mraz.

Opširnije
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
Call Now Button POZOVITE NAS