fbpx

Čamci

Čamci od plastike su otporni na udarce o stene i kamenje, bezbedni u brzim vodama, neprobušni, laki za transport i prevoz, nepotopivi – njihova unutrašnjost je podeljena na manje komore i ako se jedna od njih i nekako probuši, ostale će drzati čamac na vodi. Kao takvi plastični čamci su idealni i mnogo bolji u odnosu na čamce od gume, drveta, metala ili fiberglasa.

Karakteristike
plastičnih čamaca

Naši plastični čamci čak i preko zime kada se ne koriste potpuno su bezbedni i na otvorenom prostoru, i ako nisu pokriveni, otporni su na sunčeve zrake i na mraz.

U odnosu na gumene čamci, plastični čamci su u potpunosti otporni na uticaj slane i slatke vode i ne zahtevaju antikorozivnu zaštitu ili remont, poseduju dug vek trajanja (preko 50 godina), ispunjavaju najstrožije ekološke zahteve, imaju malu masu i izuzetnu otpornost na habanje.

Dužina (mm)Širina (mm)Broj osoba
250020004
350020006
5000200010
Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni bazeni za kupanje osecina black plastic

Bazeni za kupanje

Bazeni za kupanje proizvodeni su od plastične bazene polietilena visoke gustine (HDPE). Mogu se koristi iznad zemlje, ali i kao delimično ukopani ili uzidani.

Opširnije
plasticne ventilacione cevi osecina black plastic

Ventilacione cevi

Cevi za ventilaciju mogu biti željenih dužina, a u većini slučajeva se izrađuju u dužinama od 3m i 6m. Spajaju se sa prirubničkim spojevima (flanšnama).

Opširnije
POZOVITE NAS