fbpx

Septičke jame

Septičke jame od plastike su idealno rešenje za sva domaćinstva koja nisu priključena na kanalizacioni sistem. Septičke jame od plastike se mogu proizvoditi sa jednom, dve ili više komora. Komore ili taložnici služe za taloženje čvrstih supstanci, a njihov broj zavisi od kapaciteta objekta i protoka otpadnih voda.

Plastične septičke jame se najčešće koriste
Rezervoari za osoku, fekalije, otpadnu vodu

Naše plastične septičke jame možete koristi i kao rezervoare za fekalije otpadnu vodu ,osoku kao i rezervoare za sanitarnu vodu.

Ako su vam potrebni rezervori na vašim farmama za osoku tu su septičke jame ili ako su vam potrebne cisterne za pražnjenje rezervoara istih, u ponudi za vas imamo plastične cisterne za osoku koje se mogu postavljati na traktorske prikolice kamione i druga prevozna sredstva.

Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni bazeni za kupanje osecina black plastic

Bazeni za kupanje

Bazeni za kupanje proizvodeni su od plastične bazene polietilena visoke gustine (HDPE). Mogu se koristi iznad zemlje, ali i kao delimično ukopani ili uzidani.

Opširnije
plasticne ventilacione cevi osecina black plastic

Ventilacione cevi

Cevi za ventilaciju mogu biti željenih dužina, a u većini slučajeva se izrađuju u dužinama od 3m i 6m. Spajaju se sa prirubničkim spojevima (flanšnama).

Opširnije
Call Now Button POZOVITE NAS