fbpx

Šahte za kanalizaciju

Plastične šahte za kanalizaciju su još jedan primer gde je plastika ta koja zamenjuje druge materijale. Umesto da šalujete daskama, mešate beton, trošite vreme i novac na zidanje betonske šahte, plastična šahta je idealno rešenje!

Karakteristike
šahti za kanalizaciju

Plastične šahte se u zavisnosti od zahteva projekta izrađuju sa otvorenom ili zatvorenom kinetom, poseduju zavarene penjalice na vertikalnom zidu i dodatno su opterećene u donjoj zoni kao obezbeđenje od uticaja podzemnih voda u toku same montaže.

Na naše šahte za kanalizaciju se mogu ugraditi razni priključci za vodovodnu mrežu, stope, odlivi i sve drugo sto bi olakšalo njihovu primenu.

Šahte za vodomer

U našoj ponudi možete pronaći i šahte za vodomere koje se izrađuju od polietilena visoke gustine i dele se u dve grupe u zavisnisti od uslova upotrebe:

– vodomerna šahta bez ugrađene izolacije
– termoizolovana vodomerna šahta sa izolacijom od stiropora koji sprečava smrzavanje, tako da ovakva šahta za vodomer i obezbeđuje njegovo normalno funkcionisanje i na  ekstremno niskim temperaturama

Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni burici za splavove osecina black plastic

Burići za splavove

Plastični burići za splavove su izrađeni od PEHD, postojani na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje.

Opširnije
plasticne kace osecina separatori cena

Separatori

Separatori ulja, masti i naftnih derivata upotrebljavaju se svuda gde otpadne vode sadrže veću količinu rastvorenih mineralnih tečnosti (nafta i derivati).

Opširnije
POZOVITE NAS