fbpx

Pontoni za splavove

Pontoni za splavove od plastike proizvode se tehnologijom sprilanog namotavanja polietilena visoke gustine HDPE. Ovako proizvedeni plastični pontoni pokazali su se kao najbolje rešenje za izgradnju objekata na vodi.

Pontoni predstavljaju osnovu za plovila i uz nekoliko pametnih ideja možete doći do ostvarenja svog sna, uživati u prirodi, pecanju i provesti lepe trenutke sa porodicom.

Pontoni za splavove od plastike predstavljaju nepotopive objekte ukoliko se poštuje maksimalna težina koju pontoni mogu da izdrže. Noseći plovci izrađuju se od polietilenskih cevi koje poseduju pregradne komore što im daje sigurnost.

Pontoni za splavove se izrađuju u standardnim prečnicima Ø 500 mm, Ø 600 mm, Ø 800 mm, Ø 1000 mm, Ø 1200 mm, Ø 1300 mm, Ø 1600 mm, a dužine plovaka su po zahtevu kupca, ograničene samo mogućnostima transporta.

Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni burici za splavove osecina black plastic

Burići za splavove

Plastični burići za splavove su izrađeni od PEHD, postojani na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje.

Opširnije
plasticni separatori osecina black plastic

Separatori

Separatori ulja, masti i naftnih derivata upotrebljavaju se svuda gde otpadne vode sadrže veću količinu rastvorenih mineralnih tečnosti (nafta i derivati).

Opširnije
Call Now Button POZOVITE NAS