fbpx

Kanalizacione cevi

Kanalizacione cevi se izrađuju tehnologijom spiralnog namotavanja plastične mase na alate, čime dobijamo veoma kvalitetne cevi koje imaju sve veću primenu u domaćinstvima i industriji.

Fizičke karakteristike plastičnih kanalizacionih cevi omogućavaju da pomeranja tla neće dovesti do pucanja cevi jer su elastične.

Kanalizacione cevi koriste se za

Mala težina cevi za kanalizaciju omogućava jednostavan transport, montažu i ugradnju na teško pristupačnim terenima. Kanalizacione cevi su hemijski otporne na otpadne vode, izdržljive pri mehaničkim pomeranjima zemlje, otporne na agresivne materije.

Dimenzije cevi

Proizvodimo plastične kanalizacione cevi profilisanog zida za kanalizaciju sledećih prečnika: Ø 300 mm, Ø 400 mm, Ø 500 mm, Ø 600 mm, Ø 800 mm, Ø 1000 mm, Ø 1200 mm pa sve do Ø 3000 mm. Plastične cevi su u dužinama od 3 i 6 metara. Spajaju se ekstruzionim zavarivanjem plastike ili pomoću gumice za dihtovanje.

Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni bazeni za kupanje osecina black plastic

Bazeni za kupanje

Bazeni za kupanje proizvodeni su od plastične bazene polietilena visoke gustine (HDPE). Mogu se koristi iznad zemlje, ali i kao delimično ukopani ili uzidani.

Opširnije
plasticne ventilacione cevi osecina black plastic

Ventilacione cevi

Cevi za ventilaciju mogu biti željenih dužina, a u većini slučajeva se izrađuju u dužinama od 3m i 6m. Spajaju se sa prirubničkim spojevima (flanšnama).

Opširnije
POZOVITE NAS