fbpx

Plastične kace

Plastične kace se proizvode od polietilena visoke gustine (PEHD) tehnologijom spiralnog namotavanja, koji ima odlične mehaničke karakteristike, što uz kvalitetan način izrade garantuje visok kvalitet, tj. čvrstoću, elastičnost, čistoću, otpornost na različite vremenske uslove i dugotrajnost.

Plastične kace su našle primenu u fermentaciji voća i povrća (kace za šljivu, kace za vino, kace za grožđe, kace za kominu, kace za rakiju) kao i za kiseli kupus

Prednosti plastičnih kaca

Plastične kace se proizvode u standardnoj crnoj boji, a na zahtev kupca moguće ih je raditi i u drugim bojama.

Plastične kace su postale nezamenljive u svojoj upotrebi na selu, u domaćinstvima, poljoprivredi, stočarstvu, voćarstvu, povrtarstvu i svim drugim seoskim delatnostima.

Plastične kace ne odaju miris, niti primaju miris supstanci i materija koje se u njima skladište.

Na plastične kace je moguće ugraditi sve vrste standardnih i nestandardnih priključaka, nivokaze, slavine, a mogu se isporučivati sa poklopcem i vodenim dihtungom.

Standardne dimenzije
plastičnih kaca
Prečnik D (Ø mm) Visina H (mm) Zapremina (l)
600900250
8001000500
100012701000
120013301500
130015102000
160012502500
160015003000
160020004000
160025005000
2400222010000
Plastične kace sa vodenim dihtungom

Plastične kace sa vodenim dihtungom imaju dodatni prsten na vrhu kace u koji se sipa voda koja služi kao dihtung i onemogućava da se miris materije koja se skladišti u kaci oseća u prostoriji. Takođe onemogućavaju da u burić dospeju bilo kakvi insekti, što je izuzezno važno kada se kace od plastike koriste za fermentaciju voća i povrća, grožđa i čuvanje vina kao i ostalih materija.

Plastične kace su postale nezamenljive u svojoj upotrebi na selu, u domaćinstvima, poljoprivredi, stočarstvu, voćarstvu, povrtarstvu i svim drugim seoskim delatnostima. Plastične kace ne odaju miris, niti primaju miris supstanci i materija koje se u njima skladište.

plasticne kace za vodu na selu
Možda Vas zanima
horizontalni rezervoari cisterne za vodu

Plastični horizontalni rezervoari

Plastični horizontalni rezervoari- cisterne, rezervoari ne kontaminiraju svoj sadržaj, niti sadržaj istih može izazvati hemijsku reakciju sa materijalom od koga su rezervoari napravljeni.

Opširnije
plasticna cisterna za skupjanje kisnice osecina black plastic 2

Cisterne za kišnicu

Cisterne za skupljanje kišnice smаnjuјu pоtrоšnju vоdе iz slаvina štо dоvоdi dо uštеdе u trоškоvimа kоmunаlnih nаknаdа.

Opširnije
plasticni bazeni za kupanje osecina black plastic

Bazeni za kupanje

Bazeni za kupanje proizvodeni su od plastične bazene polietilena visoke gustine (HDPE). Mogu se koristi iznad zemlje, ali i kao delimično ukopani ili uzidani.

Opširnije
plasticne kanalizacione cevi osecina black plastic

Kanalizacione cevi

Mala težina cevi za kanalizaciju omogućava jednostavan transport, montažu i ugradnju na teško pristupačnim terenima.

Opširnije
Call Now Button POZOVITE NAS