fbpx

Horizontalni plastični rezervoari

Iako je materijal jedan od metoda klasifikovanja plastičnih rezervoara, drugi metod je način na koji će biti korišćen. Za primenu hemikalija i goriva drugačije se prave od onih koji se proizvode za skladištenje žitarica i čvrstina.

Jedan od metoda za klasifikaciju plastičnih rezervoara je prema tome kako su pozicionirani, da li je u pitanju vertikalno ili horizontalno skladištenje ili transport. Postavka tanka daje nagoveštaj kako će se koristiti, a u današnjem tekstu opisaćemo horizontalne plastične rezervoare.

Horizontalni rezervoari – njihova fleksibilnost je znatno manja od vertikalnih, ali su lako dostupnim za potrebe punjenja i utovara.

Horizontalni plastični rezervoari postavljaju se ispod i iznad zemlje.Ukopavanje, postavljanje rezervoara u zemlju vrši se tako što se planski iskopa rupa, ubaci se tank a potom zatrpa. Potrebno je detaljno ispratiti instrukcije koje se daju prilikom ukopavanja.

Za rezervoare čija je namena površinska, oni se mogu postaviti na zemlju, prikolicu ili vozilo. Kod postavljanja na zemlju dodaju se priključci, stope koji im daju stabilnost.

U slučaju da služe kao mobilni rezervoar za transport i skladištenje imaju prilagodljivost da se trajno postavi ili utovari na zadnji deo vozila ili prikolice. Nizak profil sprečava pomeranja centara gravitacije vozila.

Korsite se kao rezervoari za vodu, naftu, gorivo i druge tečnosti i sitne materijale. Ukoliko se prikači na vozilo ili postave na prikolicu, služe kao plastične cisterne za vodu i druge tečnosti.

Cena horizontalni plastični rezervoara zavisi od dosta faktora, pre svega zapremine, željenih priključaka… zbog toga nismo u mogućnosti da istaknemo cene na sajtu. Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 064 474 032 6 i 064 836 859 4 kako bi nam tačno rekli šta želite, a mi Vama ponudili najbolje rešenje. Hvala na razumevanju!

Podeli sa prijateljima
POZOVITE NAS